Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Konföd. Kupa: Cristiano Ronaldo kihagyja a bronzmeccset

A portugál válogatott tizenegyes párbaj után vesztette el a Konföderációs Kupa elődöntőjét, ezért a bronzéremért fognak játszani a ma esti Németország-Mexikó mérkőzés vesztesével. Cristiano Ronaldo azonban nem fog pályára lépni nemzeti csapatával, egy örömteli családi ok miatt…

14986932105763

Forrás: Marca

A hetekben már lehozták a hírt a lapok, miszerint Cristiano Ronaldónak béranyától ikrei születtek, de a játékos nem kommentálta a pletykákat. A tegnap esti mérkőzés után viszont hivatalos Facebook oldalán közölte a szurkolókkal, hogy nem fog pályára lépni a Konföderációs Kupa bronzmérkőzésén, mivel engedélyt kapott a portugál labdarúgó-szövetségtől, hogy a nemrég született iker gyermekeivel.

“A testemmel és a lelkemmel is szolgálni fogom a nemzeti válogatottat, még úgy is, hogy az újszülött gyermekeimmel leszek.” – írta a portugál támadó a Facebookon. “Sajnos nem értük el, amit szeretnénk, de biztos vagyok benne, hogy a jövőben is sok örömet fogunk okozni a portugál szurkolóknak. Ma este a szövetség elnöke és a szövetségi kapitány egy olyan gesztust mutatott felém, amit soha nem fogok elfelejteni. Nagyon örülök, hogy végre először a fiaimmal lehetek. ” 

A portugál labdarúgó-szövetség ma reggel egy hivatalos közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy megegyeztek Cristiano Ronaldóval, hogy ha kiesnek az egyenes kieséses szakaszban, akkor elengedik a gyerekeihez.

FRISSÍTÉS:

Ronaldo már posztolta is az első közös képet gyermekeivel:

19511211_1773951495968955_5510706349686763442_n