Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozik a Man.United sztárja: pletyka vagy igazság?

Jose Mourinho sosem játszott totális támadófutballt aktuális csapataival, így a Vörös Ördögökkel sem. A United többnyire 4-2-3-1-es felállásban játszik, ezáltal pedig csatárposzton szűkültek a játékpercek. A klub 21 esztendős francia gólfelelőse Anthony Martial második évét töltötte az Old Traffordon, az első a Van Gaal érában még jól sikerült, teljesítménye a mögöttünk lévő szezonban azonban visszaesett. Zlatan Ibrahimovic mögött meg kellett harcolnia a keret támadóinak a játékpercekért. A francia állítólag elégedetlen a helyzetével és a játékperceinek a számával, a pletykák szerint távozna.

skysports-premier-league-football-anthony-martial-manchester-united-chelsea_3815441

Martial menni akar? (Fotó: skysports.com)

Anthony Martial egy szerencsejáték honlapján tett egy érdekes kijelentést. Azt állította, hogy nyártól más klubban szeretne játszani, a kevés játéklehetőség miatt, írja a Sky sports. Martial, Twitter oldalán azonnal megnyugtatta a(z) United rajongókat, miután leírta, hogy a pletykák hamisak.

Mint írtuk, Badara Traore révén sikerült egy tehetséges fiatalt megkaparintania a Manchesternek. José Mourinho viszont mindenképpen szeretne szerződtetni egy támadó középpályást a csapatba. Legesélyesebb a posztra az Interben játszó Ivan Perisic. Ha valóban leigazolják a horvátot, nagy csata lehet közte és Martial között a kezdőbe kerülésért. Perisic árát a Transfermarkt 30 millió euróra taksálja.

Martial a 2015/16-os szezonban érkezett a Vörös Ördögökhöz, rekordot jelentő 60 millió euróért. Az első évben 31 Premier League meccsén 11 gólt rúgott és 4 gólpasszt adott. Idei teljesítménye jóval szerényebb volt, összesen 25 meccsen 4 gólt tudott szerezni a ligában. Szerződése 2019-ben jár le, kivásárlási ára 30 millió euró.

Szerző: Mihók Richárd