Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a Roma védőjéért szállt harcba Conte?

Az angol bajnok Chelsea egyelőre nem különösebben aktív az átigazolási piacon, már ami a nyélbe ütött üzleteket illeti. Azonban számos hír szól arról, hogy a londoni kékek nagyon is próbálkoznak a színfalak mögött, Antonio Conténak pedig akadnak kiszemeltjei, legfőképp Olaszországban…

Football-Match-Lazio-vs-Roma-Rome-Italy-01-Mar-2017Rüdiger a Roma mezében (fotó: Mirror)

A Chelsea jövőre elindulhat a nemzetközi porondon, hiszen bajnoki címével kvalifikálta magát a jövőévi Bajnokok Ligája csoportkörébe. Ennek érdekében Antonio Conte, a kékek menedzsere bővítené a csapat keretét, és természetesen a védelemben is nagyobb merítési lehetőségeket szeretne kialakítani az olasz mester.

A Mirror értesülései szerint ezúttal a Serie A 2. helyezettjénél, jelesül az AS Románál próbálkozik Conte, onnan szerződtetné ugyanis Antonio Rüdigert, a “farkasok” német válogatott védőjét. Korábban a Southamptont erősítő Virgil van Dijkot és a Juventusban alapembernek számító Leonardo Bonuccit is emlegették a Chelsea-vel kapcsolatban, de egyik kiszemeltjük klubjával se tudtak megegyezni a londoniak, ez fordította figyelmüket Rüdiger felé. A robusztus termetű védőért folytatott harcban az olasz élvonalbeli Inter lehet Contéék legfőbb riválisa, de a milánóiak most igazoltak a védelembe Skriniar személyében.

Rüdiger minden sorozatot figyelembe véve 36 meccsen jutott szóhoz a mögöttünk hagyott idényben, 1 alkalommal gólt is rúgott, sőt van 4 gólpassza is. Jelenleg a német válogatott tagjaként döntőre készül az oroszországi Konföderációs Kupán. A Mirror szerint 30 millió font körüli összegért viheti el őt a Chelsea.