Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlni látszik Özil helyzete?

Az Arsenal német válogatott középpályásának szerződése hamarosan lejár az Ágyúsoknál, és a kontraktus meghosszabbítása még nem történt meg, ám nagy eséllyel a válasz megvan arra, hogy Özil elhagyja-e most a londoni klubcsapatot.

Arsenal-v-Sunderland-Premier-LeagueÖzil nagyon várja, hogy Ausztráliában is újra labdába rúghasson az Arsenal játékosaként (forrás: mirror.co.uk)

Mesut Özil, a 28 éves német válogatott világbajnok középpályása jelenleg az Arsenal tagja, ám szerződése jövő nyáron lejár, és még nem hosszabbította meg azt a londoniak kulcsjátékosa. Ez nem jelentene feltétlenül rosszat a drukkerek és a csapat számára, ám felröppentek a hírek természetesen, hogy Özil talán nem marad az Arsenalban.

Konkrét kijelentéssel most sem lett megcáfolva az, hogy a német elhagyná az Arsenalt, ám egy beszédes momentum azt mutatja, nem olyan biztos, hogy a 28 esztendős játékos hátat fordít az Ágyúsoknak.

A brit Sun-nak azt nyilatkozta Özil, aki az Arsenallal az előszezon részeként készül Ausztráliában két helyi klubcsapat ellen, hogy nagyon várja ezeket a meccseket. Özil azt is megjegyezte, hogy két évvel ezelőtt hasonló helyzetben nagyon jól érezte magát Szingapúrban, és hasonlóan izgatottan várja az ausztráliai túrát, az országról pedig keveset tud, de jókat hallott Sydneyről, és a város lakosairól.

Özil várakozása arra utal, hogy jól érzi magát az Arsenalban, és kész az új szezon rajtjára. A német játékost 2013-ban rekordot jelentő összegért, 42 és fél millió fontért igazolta le a londoni egyesület.

Az Ágyúsok júliusban két Sydney-i csapattal is összemérik tudásukat. Július 13-án Wenger legénysége az ANZ Stadionban a Sydney FC ellen lép pályára, majd két nappal ezután a Western Sydney-vel is játszik egy meccset.

Nagy Dávid