Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: A Leicester szélsője érkezhet! – sajtóhír

A Calciomercato.it információi szerint az Arsene Wenger által irányított Arsenal a következő napokban hivatalosan is bejelentheti a Craig Shakespeare vezette Leicester City kötelékébe tartozó Riyad Mahrez érkezését…

566f2ff7876c586e7e000002

A 26 esztendős algériai válogatott szélső támadót több csapattal is szóba hozták az elmúlt hetekben. A sajtó összeboronálta a Barcelonával és a Chelsea-vel is, ám ahogyan már az előbb is említettük, a legfrissebb pletyka szerint az Arsenal színeiben folytathatja tovább pályafutását a Leicester City egyik legjobbja. 

Riyad Mahrez ugyebár a 2015/2016-os idény folyamán hívta fel magára a figyelmet. Az algériai labdarúgó komoly részt vállalt a Leicester City elképesztő bajnoki címéből, hiszen 37 bajnokin 17 gólt szerzett illetve 10 találatot készített elő. Az előző szezonban nem volt ennyire termelékeny, de voltak villanásai, a Bajnokok Ligájában például 9 találkozón 4 alkalommal volt eredményes illetve 2 gólpasszt is kiosztott. A Premier League-ben pedig 36 mérkőzésen 6 találatig jutott valamint 4 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Nem mellesleg Riyad Mahrez-t 2020-ig köti szerződés jelenlegi állomáshelyéhez, a transfermarkt pedig 30 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár