Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz csatár és sztárcsapat Szombathelyen?

Több focistát szerződtetett a nyáron már a Haladás, de eddig igazán erősítés nem érkezett. Tóth Dávid ifjú tehetséges védő, Pinte Patrik fiatal csatár, Simon Ádám utóbbi évei nem voltak a legsikeresebbek, Tóth Benjámin eddig nem tudott berobbanni (22 éves…), Németh Milán Pápán épp megugrotta a szintet, Diósgyőrbe alig fért be, Miroszlav Grumicsra pedig tavaly év vége felé akkori edzője mondta, hogy a legjobb az lenne, ha abbahagyná… Most viszont egy olyan csatár érkezhet, aki az olasz háromban lődözte a gólokat, de mire lesz elég ez az NB I-ben? Nem tudjuk. A stadionavatóra pedig sztárcsapatot hívnának, nem mást, mint a Laziót.

Antonio-Rozzi-Szombathelyen-készülFotó: tuttomercatoweb.com

Antonio Rozzi a Lazio szerződtetett futballistája, három olasz első osztályú bajnokin és egy Olasz Kupa-meccsen, valamint 15 második ligás találkozón lépett pályára (utóbbiakon egy gólpasszt osztott ki). Emellett a Lazióban több nemzetközi kupameccsen is pályára lépett. A rómaik tartalék csapatában 33 meccsen 25 gólig jutott. Még egy évig köti szerződét a klubhoz, de nem igazán ragaszkodnak hozzá.

Szintén próbajátékon szerepel a Haladásnál 22 esztendős Oleh Majik. Az ukrán támadó legutóbb hazája másodosztályában, a Cserkaszkij Dnyiprónál futballozott, amelynek színeiben 80 bajnokin két gólt szerzett. Az április óta szabadon igazolható Majik összesen 11 alkalommal szerepelt az ukrán utánpótlás-válogatottakban. Nem tudom, hogy ez a két csatár jelentené -e a biztosítékot a sikeresebb szombathelyi szereplésre.

A tuttomercatoweb.com információi szerint egyébként a Haladás és a Lazio kapcsolata még szorosabb lehet a közeljövőben. (egyébként a rómaiaknak a Ferencvárossal is valami szerződése… Igaz ezt eddig csak Orosz Páltól hallottuk, játékos még onnan nem jött.) A Hali ugyanis felkérte a kékeket, hogy az októberi stadionavatójukon vendégszerepeljenek. (korábban az MTK  a Sportinggal nyitotta meg a Hidegkuti stadiont, csak az ellenfél a C csapatával jött…, A Fradi viszont három éve a Chelsea első csapatával nyitotta új stadionját, igaz ott mélyen a zsebbe is kellett nyúlni)