Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rooney: “A mai napig Everton-pizsamát viselek..”

Wayne Rooney, aki 13 évet töltött el Anglia rekordbajnokánál, a Manchester Unitednél, a minap visszaigazolt egykori klubjához, az Evertonhoz. Most pedig hűségesküt tett régi-új csapata mellett, egészen vicces módon.

skysports-wayne-rooney-eveton-premier-league-signing-unveiling_3997793Rooney az Everton dresszében (fotó: Sky Sports)

Rooney 2004 nyarán szerződött a Manchester Unitedhez, de most arról számolt be, hogy soha nem kopott meg az Everton iránt érzett szeretete, hűsége.

“Titokban tartottam 13 évig, de az az igazság, hogy otthon a mai napig Everton-pizsamát hordunk a gyermekeimmel” – mondta mosolyogva a 31 esztendős támadó. – “Érthető okokból csendben kellett maradnom ezzel kapcsolatban.”

A Unitedtől távozó Rooney megkapta a 10-es mezt a liverpooli kék-fehéreknél, szerződése pedig két évig szól a Goodison Parkban.

“Különleges lesz ismét Everton-mezt viselni, épp annyira, mint 13 éve” – folytatta az angol futballista. – “Már nagyon várom, hogy ismét kifuthassak a csapat mezében a pályára.”

Rooney, aki az Everton nevelése, 77 mérkőzésen 17 alkalommal talált be a Mersey-partiak színeiben, mielőtt 2004 nyarán, mindössze 19 esztendősen a “vörös ördögökhöz” szerződött.
Sokan azt várják a rutinos játékostól, hogy Liverpoolba visszatérve ismét magára találjon, és visszaverekedje magát az angol válogatottba is.