Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hiába hosszabbított a Sevillával, Vitolo az Atletico Madridhoz igazolt – hivatalos

Nagyot fordult két nap alatt a világ Vitolóval. Habár hosszabbított a Sevillával, ma az Atletico Madrid bejelentette, hogy az ő játékosuk lesz. De hogyan jutottunk el idáig?

jzfCPwAnM7_16_9_VITOLO

Forrás: Az Atletico Madrid hivatalos oldala

Két nappal ezelőtt a Sevilla bejelentette, hogy meghosszabbították spanyol válogatott szélsőjük, Vitolo szerződését 2022-ig, ez viszont nem volt végleges, hiszen maga a játékos nem írta alá papírokat, csak az édesapja és az ügynöke. Vitolo ehelyett Madridba utazott a La Liga irodájába, ahol befizette a saját 37,5 millió eurós kivásárlási árát, majd megegyezett az Atleticoval. A madridi csapathoz is 2022-ig írt alá, ám a FIFA-tiltás miatt 2018-ig nem léphet pályára. Vitolo addig, a szezon első felében a Las Palmasnál lesz kölcsönben, majd 2018 januárjában regisztrálják a klubhoz.

Az Atletico Madrid már egy ideje próbálja megszerezni a spanyol szélsőt, de eddig sikertelenek voltak a próbálkozásaik. Azt még nem lehet tudni, hogy mi áll a hirtelen távozás hátterében, főleg, hogy egy évvel ezelőtt még hosszú évekig a Sevillában képzelte el a jövőjét