Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Mourinho zöld utat ad a rutinos hátvéd számára! – sajtóhír

José Mourinho zöld utat ad a rutinos középhátvéd számára. A The Sun információi szerint hét esztendőt követően távozhat az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United csapatától a 27 esztendős válogatott védő, Chris Smalling

chris-smalling-smalling-chris_3342084

A brit napilap úgy értesült, hogy Chris Smalling iránt élénken érdeklődik a West Bromwich Albion és az ősi rivális Arsenal is. Mindenképp meglepő lenne, ha Smalling valóban a londoni “ágyúsok” színeiben folytatná, de annak idején például egy bizonyos Mikael Silvestre úgy igazolt át az Arsenalhoz, hogy előtte kilenc évet lehúzott a Manchester Unitednél. 

Chris Smallingot 2010 nyarán a Fulham csapatától szerződtette a Manchester United. Eleinte kiegészítő embernek számított, majd idővel alapemberré vált, ám kisebb/nagyobb sérülései miatt nem kevés meccset kellett kihagynia. Minden frontot egybe véve ezidáig 243 mérkőzésen jutott szóhoz a manchesteri gárda színeiben. A “vörös ördögök” tagjaként nyert többek között két bajnoki címet és egy Európa-ligát is. 

Németh Boldizsár