Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: Európa élcsapatai figyelik a Nice tehetségét!

Sajtóhírek szerint többek között a két spanyol gigásznak, a Real Madridnak és az FC Barcelonának is felkeltette az érdeklődését az OGC Nice 18 esztendős középhátvédje, Malang Sarr.

(Kép: ogcnice.com)

Az elmúlt idényben robbant be a Nice együttesébe a csapatot bajnoki bronzéremhez segítő, Malang Sarr neve a köztudatban. A mögöttünk hagyott szezonban bemutatkozó, majd összesen 32 tétmérkőzésen szereplő mindössze 18 éves középhátvéd alapembere volt Lucien Favre együttesének. A szenegáli születésű, ám francia állampolgársággal, mi több francia utánpótlás válogatottsággal is rendelkező tehetség jó játékára Európa élklubjai is felfigyeltek.

A gyors, labdabiztos és fiatal kora ellenére már most roppant higgadt Sarr-t a hírek szerint a Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea együttesénél már régebb óta ‘szemmel tartják’. Az is borítékolható, ha a bal lábas játékos fejlődése ilyen ütemben halad tovább, nem sokáig marad a nizzai együttesnél, mellyel idén a Bajnokok Ligájában is megmutathatja magát (először a selejtező utolsó szakaszában – a szerk.).

A játékos piaci értékét egyébként a mértékadó transfermarkt.de jelenleg 4 millió euróra taksálja.