Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hetes a hét közben

Felkészülési meccset játszott a Balmazújváros a harmadik vonalban szereplő Gyöngyös ellen. Horváth Ferenc védőt tesztelt.

erhun-obanor629

Szerdán dől el Erhun Obanor sorsa Balmazújvárosban – fotó: nso.hu

Kihasználva az alkalmat, Horváth Ferenc együttese, a Balmazújváros tesztmeccset játszott az NB III-ban szereplő Gyöngyösi AK ellen. A hajdúságiaknál pályára lépett a 21 éves nigériai védő, Erhun Obanor, aki legutóbb Németországban futballozhatott – volna. Indokolt a feltételes mód, mert bár a Greuther Fürth leigazolta, gondjai akadtak a munkavállalási engedélyével, így nem mutatkozhatott be a zöld-fehéreknél. A nigériai U23-as válogatott csapatkapitánya az utolsó keretszűkítésnél maradt ki hazája olimpiai keretéből egy éve, így nem utazhatott Rióba. A hírek szerint szerdán dönti el Horváth, szüksége van-e a bekkre.

És akkor a találkozóról. Ezúttal azok kaptak lehetőséget, akik eddig kevesebbet, vagy egyáltalán nem léptek pályára az élvonalban az eltelt három forduló alatt, s a volt kispesti Vólent Roland mesterhármasával, valamint Belényesi Miklós duplája mellett Orovecz és Rácz góljaival magabiztos sikert aratott a Balmaz Kamilla-Gyógyfürdő.

Balmazújváros – Gyöngyösi AK (NB III.) 7-0
Balmazújváros, 50 néző, vezette: Szilágyi S.

Balmazújváros: Szécsi G. (Pogacsics, szünetben) – Bokros, Póti, Obanor, Virág – Bódis­ – Rácz F., Batarelo, Orovecz – Vólent, Belényesi

G.: Vólent (3), Belényesi (2), Orovecz, Rácz

Gavalovits Sándor