Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp elégedett a játékosával

A bajorok ellen remekelt a Liverpool. Jürgen Klopp fiai leiskolázták a Bayern München együttesét. Hazai közönség előtt sem ment a bajoroknak. Mane, Salah és Sturridge gondoskodott arról, hogy a Vörösök a fináléban is bizonyíthassanak.

moreno-17

A mai napon 20:30-tól mérkőznek meg az Atletico Madrid csapatával a minitorna zárásaként. Moreno végig a pályán volt, és remek teljesítményével járult hozzá a Vörösök sikeréhez. Ő adta a gólpasszt Salah-nak, illetve a bajorok kapusát is megtornáztatta egy alkalommal, amiből szintén találtat születhetett volna.

Andy Robertson csatlakozott a védelemhez ezen a nyáron, és ezzel kérdésessé vált az, hogy Moreno a továbbiakban is marad-e a klubnál. A Napoli már 11 millió fontos ajánlattal bepróbálkozott a Poolnál, azonban Kloppék keveselték a pénzt érte, és 15 millió font alatt nem szeretnének megválni a játékosuktól.

Klopp nagyon elégedett volt Moreno teljesítményével, azonban még ő sem tudja, hogyan alakul a spanyol jövője. A 25 éves bekk 2014 óta erősíti a Poolt, azonban a mester még nem tudja, hogy mi lesz a sorsa a játékosnak. A döntés azzal kapcsolatban, hogy megy vagy marad-e, azt Moreno fogja eldönteni.

kép: hotel-r.net

Nagy Gábor