Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: újra célkeresztben a PSG csillaga?

Újra a “zebrák” célkeresztjében a párizsi együttes tehetséges középpályása? Az elmúlt években jó pár alkalommal szóba hozták a Massimiliano Allegri által irányított Juventusszal az Unai Emery vezette Paris Saint-Germain ifjú labdarúgóját. Nagyon úgy fest, hogy a torinói alakulat továbbra sem tett le a még mindig csak 22 esztendős Adrien Rabiot megszerzéséről…

adrien-rabiot-35700

A Tuttosport információi szerint az elmúlt három évben rendre komoly érdeklődés mutatott a Juventus Adrien Rabiot játékjoga iránt, ám a Paris Saint-Germain egyszer sem adta be a derekát. Rabiot a Sky-nak adott interjújában elárulta, nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egyszer a Serie A-ban futballozzon, de jelenleg boldog a PSG-nél. 

Adrien Rabiot már a 2012/2013-as szezonban bemutatkozhatott a Paris Saint-Germain legjobbjai között. Az ifjú francia középpályás a következő években egyre több lehetőséghez jutott, ám alapembernek Unai Emery érkezése óta számít. A párizsi klub színeiben ezidáig 158 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 18 alkalommal volt eredményes.

Németh Boldizsár