Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Stadionmustra: Formát öltött a DVTK új stadionja ! – képek

Pár nappal ezelőtt a minap.hu munkatársai bejárták az épülő miskolci stadiont, mely teljesen nulláról az alapjairól lett felhúzva. A DVTK otthonául szolgáló jövőbeli létesítmény, mely annyira már nem is képez távoli jövőt, igen jó ütemben halad. Íme pár információ és kép.

Stadionmustra Diósgyőr

Csapat és szurkolók már egyaránt belaknák az új 15 ezer fő befogadására alkalmas stadiont, ám ennek ideje még egy picit odébb van. Sokat viszont már nem kell böjtölnie a miskolciaknak, ugyanis az építésvezető elmondása szerint nagyon jó ütemben haladnak a munkálatok, a 2018-as esztendő tavaszát pedig már új létesítményében kezdheti meg a DVTK, avagy februárra ígérik, kész lesz a stadion, mely hamarosan felölti végleges formáját. Heteken belül helyére kerül a tetőszerkezet minden eleme, a munkálatokon közel 300 ember dolgozik nap mint nap. Nem csak a stadion, de a környéke is készül, terek, parkolók, minden, ami komplexé teszi a beruházást. Az építkezésen jelenlévő daruk már  nem sokáig formálják Miskolcot panorámáját. Hamarosan felszedik az ideiglenes talajt, hogy aztán szintezzenek, beépítsék az elvezető és locsolórendszert a talajban, majd pedig gyepet kapjon az aréna.

Miskolcon tehát nagyon szépen, és jó ütemben haladnak a munkálatok. Hamarosan a Haladás és a Videoton épülő stadionjáról is beszámolunk, s igyekszünk híreket szerezni az újjáépülő Nemzeti Stadionról is. Az említett cikkekért keressék fel weboldalunkat egy-egy későbbi időpontban is. Köszönjük, hogy most velünk tartottak…

Íme a stadionról készült legfrissebb képek 

dvtk_satdion_bejaras_170728ml_27

dvtk_satdion_bejaras_170728ml_35

dvtk_satdion_bejaras_170728ml_44

dvtk_satdion_bejaras_170728ml_46_b

dvtk_satdion_bejaras_170728ml_47

img_1733

Végezetül pedig így kell majd kinéznie a létesítménynek, ha átadják

dios_stadion

Képek forrása: mainap.hu
Képgaléria: Mocsári László