Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Villarreal: Törökországba tart a korábbi válogatott támadó! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Villarreal és a Fenerbahce együttesei hamarosan egymás tenyerébe csapnak egy kevésbé meglepő transzfer keretein belül.

Soldado (balra) úgy tűnik, már nem csatázik többet a labdáért a Villarreal jellegzetes sárga szerelésében (Kép: as.com)

Roberto Soldado nem vett részt a Villarreal szerdai edzésén. A spanyol sajtó egybehangzó értesülései szerint Soldado hiányzásának az oka egyértelmű: A korábbi 12-szeres spanyol válogatott támadó a Fenerbahce együttesénél folytatja majd pályafutását.

A Marca című sportnapilap szerint a 32 esztendős csatár a személyes feltételeket illetően mindenben megegyezett a törökökkel, így már csak a két klubnak kell közös nevezőre jutnia a transzfer kapcsán.
A Marcánál azt is tudni vélik, hogy Soldado 2+1 éves szerződést köt majd a ‘Fenerrel’, ahol évi 3,5 millió euróst kereshet. Ez az összeg egyébként jóval kedvezőbb annál, ami a “sárga tengeralattjárónál” járt a rutinos támadónak, aki mostanában messze jár csúcsformájától. Hogy más ne említsünk, Soldado az elmúlt két Villarrealos szezonjában 55 tétmérkőzésen 12 gólt jegyzett, így karrierje vége felé egy igen kedvező szerződést készül aláírni a korábban a Real Madridnál, vagy a Tottenhamnél is futballozó játékos.