Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “El kell fogadnom a tulajdonosok döntését!”

Úgy tűnik a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp is kezd beletörődni abba, hogy bármennyire is ellenzi, brazil játékosa, Philippe Coutinho távozni szeretne az FC Barcelonához.

(Kép: marca.com)

Mint ismert, Philippe Coutinho az FC Barcelona egyik legfőbb kiszemeltje Neymar távozása után. A Liverpool brazil játékosa körül szinte napról-napra változik a helyzet. Jelen állás szerint a “vörösök” szezonnyitójáról is lemaradó Coutinho talán közelebb áll a távozáshoz, mint a maradáshoz, ráadásul a 25 éves játékos állítólag távozási kérelmét is benyújtotta az Anfield Road-on. Mindezek tükrében Jürgen Klopp nem kerülhette el, hogy a Watford elleni bajnoki után ne beszéljen brazil játékosáról.

El kell fogadnom a tulajdonosok döntését, néha ugyan ezt kell tennem a játékosokkal is! Nincs időnk Coutinho-val foglalkozni, hiszen fel kell készülnünk a következő (Hoffenheim elleni Bl-selejtező) mérkőzésre! Csak is a csapatommal vagyok hajlandó foglalkozni! Azt azért elmondanám, hogy ha én megkaptam volna az átigazolási kérelmet tőle, azt már közöltem volna a csapat többi tagjával is, de nem kaptam ilyet!” – Fogalmazott a liverpooliak német menedzsere, aki azért valljuk be, utolsó mondatát leszámítva nem feltétlenül nyugtatta meg a csapat szurkolóit. Felkészül az FC Barcelona?