Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Klopp egy hatalmas pompomlány”

Jelenleg éppen a partvonalon kívülről osztja az észt az angol labdarúgás fenegyereke, Joey Barton. A balhés középpályás illegális sportfogadás miatt tölti, jövő májusig szóló eltiltását. Így mióta kirúgták a Burnley-től, ráér nyilatkozgatni.

kloppbarton001

Jürgen Klopp már jó ideje átvette a Liverpool irányítását, ám ahogy egykor Dortmundban, most még a „Vörösökkel” is várat magára a siker. A bajnoki elsőséget a Premier League-ben még egyszer sem megízlelő legendás alakulat a hétvégén a Watforddal ikszelt egy fordulatos 3-3-as csata végén. Barton szerint pedig nem is fognak jobb eredményeket elérni idén sem, lévén nem osztja sokak rajongását a német szakemberrel szemben:

„Ő nem egy trófeahalmozó, mint Mourinho vagy Guardiola, így pedig szkeptikus vagyok vele. A karizmája megragadó, kedves srác. Olyan, mint egy hatalmas német pompomlány. Az első félidőben a Liverpool úgy játszott, mint a tavalyi legrosszabb időszakában. Kíváncsi vagyok, hogy mit csinál majd az edzőjük…” – gonoszkodott a hányattatott sorsú középpályás.

Balogh József