Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Victor Valdes visszavonult! – HIVATALOS

Voltak ajánlatai, ám ő úgy döntött, felhagy a profi futballal. Visszavonult a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona egykori kiváló hálóőre, nevezetesen Victor Valdés. 

CYsgiJOWsAA5SK0

Victor Valdést állítólag a Sporting Lisszabon és a Deportivo La Coruna is szerette volna szerződtetni, azonban a rutinos portás a visszavonulás mellett döntött. Valdés a továbbiakban televíziós műsorvezetőként fog tevékenykedni

Victor Valdés karrierjének legszebb és legsikeresebb éveit a Barcelona színeiben töltötte el. A katalán klub kötelékébe először 1992-ben került, majd három év kitérő után, azaz 1995-ben ismét visszatért a Barca akadémiájára. A Barcelona legjobbjai között 2002 nyarán debütálhatott, ráadásul rögtön, mindössze 20 esztendősen nevelő egyesületének első számú kapusa lett. Egészen 2014 nyaráig erősítette, s volt ő a Barcelona kirobbanhatatlannak számító első számú portása. A katalán együttes színeiben összesen 530 tétmérkőzésen védhetett. A Barca tagjaként nyert többek között hat bajnoki címet, három Bajnokok Ligáját és két Spanyol Kupát is. Emellett a szezon legjobb kapusának járó Zamora díjat pedig öt alkalommal ítélték oda a számára. Valdés ezt követően megjárhatta még a Manchester Unitedet, a Standard Liege-t és a Middlesbrough-t is. A spanyol válogatottban 2010-ben mutatkozhatott be. A nemzeti csapat tagjaként nyert Eb-t és Vb-t is. Összesen 21 találkozón kapott lehetőséget. 

Németh Boldizsár