Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid elutasította a torinóiak 75 milliós ajánlatát! – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid egy komoly 75 millió ajánlatott utasított vissza a csapat egyik horvát válogatott játékosáért, melyet a Juventus tett a napokban. 

Real Madrid CF v Real Sociedad de Futbol - La Liga

A spanyol AS információi szerint a Real Madrid elutasította a Juventus 75 millió eurós, Mateo Kovačićért tett ajánlatát. A horvát válogatott középpályás ugyan Zidane csapatának nem alapembere, de fontos pillérét képezi a rotációnak. A francia szakemberhez hasonlóan a klub is hasonlóan gondolkodik, így a királyi gárda vezetősége azonnal elutasította a Juventus ajánlatát és kijelentették a 23 esztendős horvát középpályás semmi pénzért nem eladó.

Mateo Kovačić a horvát Dinamo Zágráb nevelése és 2010-ben itt kezdte meg profi karrierjét is, ahol rögtön debütálásán beállította a legfiatalabb horvát gólszerző rekordját 16 évesen és 198 naposan. 2013. januárjában az olasz élvonalban érdekelt Inter Milano 15 millió euróért szerződtette, ahol három szezonja során 97 mérkőzésen 8 találatot szerzett. 2015. nyarán a Real Madrid játékosa lett 31 millióért és s spanyol klub színeiben 75 tétmérkőzésen szerepelt ezidáig, ezalatt 3 gólt szerzett.

A 23 esztendős horvát válogatott középpályás piaci értékét a transfermarkt portál 25 millió euróra taksálja.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép forrása: as.com