Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juve középpályásával erősíthet az AC Milan! – sajtóhír

Leonardo Bonucci után újabb Juve futballistával erősíthet a milánói gárda? A Calciomercato.com információi szerint a Vincenzo Montella által irányított AC Milan szerződtetné a Juventus saját nevelésű középpályását, nevezetesen Claudio Marchisio-t. 

Juventus-Chelsea

Hírek szerint Claudio Marchisio elégedetlen a kapott játéklehetőséggel, s Blaise Matuidi leigazolásával könnyen lehet, hogy még inkább a háttérbe szorulhat a Juventus saját nevelésű futballistája. Bár a Cagliari elleni bajnokin kezdőként jutott szerephez, viszont az utóbbi években leginkább kiegészítő emberré vált, igaz azt is hozzá kell tenni, hogy mellette rengeteget is volt sérült az elmúlt 1-2 esztendőben. Állítólag Allegri számára nem is érinthetetlen az olasz válogatott labdarúgó, s az is megeshet, hogy Marchisio Leonardo Bonucci útjára lép, azaz a rivális AC Milanhoz igazol. Bár azt nem tudni, vajon a rutinos középpályás mennyire szeretné ezt a dolgot, ám a Calciomercato.com értesülései szerint a Milan az ő megszerzésével is megpróbálkozik… 

Claudio Marchisio a 2006/2007-es szezonban mutatkozhatott be a Juventus legjobbjai között. A feljutást követően kölcsönbe került az Empolihoz, majd visszatérése után egyre inkább a Juventus alapemberré vált. Nevelő egyesületének színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 370 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 37 alkalommal volt eredményes illetve 41 gólpasszt osztott ki társai között. Bonucci távozását is nehezen dolgozták fel a Juventus drukkerek, akkor mi lenne Marchisio esetében, hiszen mégis csak egy saját nevelésű futballistáról beszélhetünk, ráadásul Torinóban is született….

Németh Boldizsár