Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messi még eddig kénytelen nélkülözni Suárezt!

Korábban még arról lehetett olvasni, hogy a Real Madrid elleni spanyol Szuperkupa-döntő visszavágóján térdfájdalmakra panaszkodó Luis Suárezre 4-5 hetes kihagyás vár…

(Kép: goal.com)

Jó hírekkel szolgált a Barca szurkolóinak Luis Suárez egészségével kapcsolatban. A katalánok ugyanis közleményben jelentették ki, hogy az uruguayi klasszist elengedték a nemzeti csapathoz, ahol folytathatja rehabilitációját, amely a klub szerint “kedvezően” alakul. A Barca közleménye: “Luis Suárez felépülése kedvező ütemben halad. Az orvosi stáb egyeztetett az Uruguay-i Labdarúgó Szövetséggel, és megállapodtak abban, hogy Suárez csatlakozik a nemzeti csapathoz, ahol folytatja a rehabilitációját.” 

Uruguay szeptember 1-jén Argentínával, öt nappal később Paraguay válogatottjával csap össze Vb-selejtezőn. Amennyiben minden kedvezően alakul, elképzelhető, hogy az utóbbi találkozón a Barca klasszisa is pályára lép már – Persze ilyen közlemények után szokott az jönni, hogy Suárez mondjuk már Argentína ellen is ott lesz a kezdőcsapatban!