Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

80 millióért igazolhat Monacóból a Liverpool – sajtóhír

A L’Équipe francia sportnapilap egybehangzó értesülése szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool egy 80 milliós ajánlattal próbálja az Anfieldre csábítani a Monaco egyik meghatározó játékosát.

lemar

A L’Équipe francia sportnapilap beszámolója szerint a Liverpool közel 80 millió eurós ajánlatot tett a Monacónak Thomas Lemarért és már a mai nap folyamán szeretnék nyélbe ütni a rekordigazolást. A francia lap beszámolója szerint azért is a vörösök nagy sietsége, mert a francia válogatott játékosoknak hétfő estig meg kell érdezniük clairefontaine-i edzőtáborba. Didier Deschamps szövetségi kapitány pedig átigazolási ügyekben nem ad kimenőt senkinek sem. Korábban az Arsenal is próbálta leigazolni a francia játékost, de az “ágyúsok” nem jártak sikerrel.

Thomas Lemar 2015 óta erősíti a hercegségbelieket és minden sorozatot tekintve 92 mérkőzésen lépett pályára a Monaco színeiben és ezalatt 19 alkalommal volt eredményes. Lemar a francia válogatottnak is tagja, először 2016 novemberében Kingsley Coman sérülése után hívták be a felnőtt válogatott keretébe. November 15-én az Elefántcsontpart elleni 0-0-ás döntetlen alkalmával debütált, Adrien Rabiot cseréjeként állt be az utolsó 12 percre.

A 21 esztendős francia válogatott középpályás piaci értékét a mértékadó transfermarkt portál 24 millió euróra taksálja.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják. (KATT)

Kép: skysports.com