Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hiába a Liverpool bombaajánlata, a Monaco nem adja el klasszisát!

Mint arról a nap folyamán már beszámoltunk a Liverpool egy 80 millió eurós ajánlatot tett a Monaco francia válogatott játékosáért Thomas Lemarért. A hercegségbeli együttes az este folyamán válaszolt a liverpooliak ajánlatára.

FBL-FRA-LCUP-PSG-MONACO

Mint arról beszámoltunk a L’Équipe francia sportnapilap beszámolója szerint a Liverpool közel 80 millió eurós ajánlatot tett a Monacónak Thomas Lemarért. Az esti órákban a Monaco vezetősége egyértelműen kijelentette, hogy Thomas Lemar nem eladó, így hiába a vörösök két ajánlata is. Korábban az Arsenal is próbálta leigazolni a francia játékost, de az “ágyúsok”sem jártak sikerrel.

Thomas Lemar 2015 óta erősíti a hercegségbelieket és minden sorozatot tekintve 92 mérkőzésen lépett pályára a Monaco színeiben és ezalatt 19 alkalommal volt eredményes. Lemar a francia válogatottnak is tagja, először 2016 novemberében Kingsley Coman sérülése után hívták be a felnőtt válogatott keretébe. November 15-én az Elefántcsontpart elleni 0-0-ás döntetlen alkalmával debütált, Adrien Rabiot cseréjeként állt be az utolsó 12 percre.

A 21 esztendős francia válogatott középpályás piaci értékét a mértékadó transfermarkt portál 24 millió euróra taksálja.

A nap legfontosabb átigazolási hírei egy csokorba gyűjtve itt olvasható (KATT)

Kép: skysports.com