Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho a Neymar üzletről

Jose Mourinho a Manchester United menedzsere (is) elmondta a véleményét arról, hogy a Neymar PSG “házasságnak” milyen következményei voltak, vagy lettek volna, főként rájuk nézve.

manchester-united-manager-jose-mourinho_3745690

Mint ismeretes és nyarat végigkísérő sztori a brazil csillag Neymar átigazolása csillagászati 222 millió eurós összegért a Barcelonától a PSG-hez kellőképpen “felverte” a játékosok árait.

Erről és az érkezőkről beszélt Mourinho:

“Úgy gondolom mi nagyon okosak voltunk. Úgy gondolkodtunk, hogy tudtuk, hogy történni fog valami az átigazolási piacon, ami nagyon felviheti a játékosok árait és megbolondíthatja a piacot.”

“Normál helyzetben a játékosok árai jóval alacsonyabbak, de ebben a szezonban, főleg a Neymar-üzlet után minden megváltozott, méghozzá a rossz irányba.”

“Úgy gondolom Lukakut augusztus utolsó napján 150 millióért tudtuk volna elhozni. Maticot meg 60-70 millió környékén. Neymar mindent megváltoztatott.”

“Eddig a legnagyobb átigazolási összeg Paul Pogbáé volt, de 101 millióért Coutinhonak is a Barcelonaban kellett volna kikötnie.” – zárta a portugál zseni.

Egy biztos, Mourinho nem beszélt félre, Neymar és a PSG gyökerestől felforgatta a nemzetközi piac árait. És ki tudja ennek hol lesz a vége?!