Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: a Honvéd két játékosa összeveszett egymással – sajtóhír

Hazai sajtóinformációk szerint cseppet sem volt zökkenőmentes a Budapest Honvéd felkészülése a Vasas elleni, 3-0-ra elvesztett találkozó előtt

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy az egyik múlt heti edzésen egy párharcot követően összeszólalkozott egymással a Budapest Honvéd két játékosa, Kálnoki-Kis Dávid és Krajcsovics Ábel, majd fizikai tettlegességig is fajult a nézeteltérés.

A lap értesülései szerint a rutinos csapatkapitányt a balhét követően határozatlan időre száműzték a keretből, azóta egyetlen csapatedzésen sem vett részt és ezért is maradt ki a hétfői meccskeretből. A honlap a klubot is megkereste, azonban nem kommentálták az értesüléseket.

A háromszoros Magyar Kupa-győztes Kálnoki-Kis 2023 nyarán tért vissza a kispestiekhez, amelynél a mostani idényben 18 bajnokin lépett pályára, ám az utóbbi nyolc mérkőzésen mindössze 19 perc jutott neki. A rutinos védő a szezon elején azonnal csapatkapitánnyá lépett elő és amikor a kezdőcsapat tagja volt, folyamatosan ő viselte a karszalagot, távollétében Szabó Alex és Holman Dávid is betöltötte ezt a tisztséget.

Három fordulóval a bajnokság vége előtt a Honvéd a 12. helyen áll a másodosztályban, és matematikailag még nem biztosította a bennmaradást.