Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: A hétvége góljai

Mezőkövesd – Balmazújváros 2-2

Vezetett a Balmaz, egyenlített és fordított a Kövesd, végül az újonc egyenlített, így pontosztozkodás történt a keleti meccsen.

Újpest – Puskás Akadémia 1-3

A lila-fehérek ismét zárt kapus meccset rendeztek. Ennek ellenére a szurkolók a stadionon kívül igyekeztek buzdítani övéiket. A Puskás Akadémia nem ismert kegyelmet, s két légiósa Knezevic duplájával és Diallo találatával magabiztosan győzte le az Újpestet.

Debrecen – Diósgyőr 3-1

A Debrecen az utóbbi időben újra kiváló formát mutat, ezúttal a Diósgyőr sikerült legyőzniük. A meccs után Bódog Tamás kifakadt, hogy a vereségükben külső körülmények is szerepet játszottak.

Ferencváros – Vasas 5-2

A meccs elején magabiztosan kezdett a Fradi, majd váratlanul vezetést szerzett a Vasas, s ezek után a zöld-fehérek csak keresték önmagukat. A ghánai Paintsil egyenlített még az első játékrészben, de a második félidő elején Leandro rossz labdakezelését és Dibusz rossz kifutását kihasználva újból vezetést szerzett a Vasas. Kisvártatva egyenlített a Fradi, majd Szivacski kiállítása után könnyedén győzte le az angyalföldi csapatot.

A vasárnapi meccsek még nem kerültek fel az MLSZ TV adatbázisába.

Endrődi Dávid