Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajban van Carlos Tévez!

Az argentin válogatott korábbi sztárja a hírek szerint komoly bajba került a nemrég edzőváltáson átesett Sanghaj Senhua együttesénél. Állítólag a csatárcsillagnak gondok vannak a testsúlyával.

tévez001

A sanghaji csapatnál a minap nevezték ki vezetőedzővé a korábbi sportigazgatót, Wu Jinguit, aki a múlt héten lemondott uruguayi Gustvo Poyet kénytelen pótolni. A dél-amerikai mester távozása nem volt meglepetés, ugyanis a tizenhat csapatos ligában csak a 12. helyen szerénykedik a Senhua. És akkor e mellé még a jól fizetett nemzetközi sztárok is lazsálnak.

A korábban a két manchesteri topcsapatban is megforduló Téveznek már fiatalon is voltak fittségi problémái, és így 33 esztendősen a súlyfelesleget már nehezebb is leküzdenie. Az argentin támadó egyébiránt a hamarosan befejeződő kínai bajnokságnak majdnem a felét kihagyta sérülés miatt, ám a két szerzett gólja még így is édeskevés.

„Tévez és Freddy Guarín túlsúlyosak. Nem hagyom, hogy olyan játsszon, aki fizikailag nem kész arra.” – nyilatkozta az új edző, a Sanghaj Morning Postnak.

Balogh József