Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Benfica sztárját vinné a United

A portugál O Jogo értesülése szerint a Manchester United megfigyelői minden Benfica mérkőzésen ott ülnek, hogy megfigyeljék a csapat fiatal tehetségét, akit hamarosan az Old Traffordon szeretnének látni.

Benficas-Serb-forward-Andrija-Zivkovic

A fiatal Andrija Zivkovic hamarosan a Vörös Ördögök játékosa lehet. Jose Mourinho elégedett a 21 éves szerb szélsővel. A Partizanba kezdődött a karrierje, ahol 3 évet húzott le, majd szerződtette őt a Benfica. Ingyen szerezték meg a fiatalt, mivel a kontraktusa előző csapatával lejárt. A portugáloknál a 17-es számú mezt ölthette magára.

A Bajnokok Ligájában a Borussia Dortmund ellen 4:0-ra elvesztett találkozón debütált. A szezon végén bajnoki címet ünnepelhetett a Benficával, azonban a szezon folyamán nem talált be az ellenfelek kapujába. A 2017/18-as szezonban a Rio Ave elleni nyitányon gyűjtötte be az első sárga lapját.

Kedden a Bajnokok Ligájában is remekelt a fiatal. Az 50. percben Seferovic-nak adott gólpasszt, ám így is 1:2-re bukta el a találkozót a csapata. Ha továbbra is ilyen remek formában futballozik, akkor lehetséges, hogy már a télen klubot válthat. Ha Mourihno is úgy látja jónak, akkor biztosan meg fogja próbálni leigazolni a fiatal tehetséget.

kép. mirror

Nagy Gábor