Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga 2: Hidi Patrik csapata fellépett az élbolyba! – Eredmények, Tabella

Öt forduló elteltével elsőre talán kijelenthető, hogy kiegyenlítettnek tűnik a spanyol bajnokság másodosztályának küzdelme!

A Real Oviedo játékosai győzelemnek örülhettek a hétvégén (Kép: Real Oviedo Twitter)

Rövid összegzés: A La Ligából az elmúlt idényben búcsúzó csapatok közül továbbra is gyengélkedik a Granada, mely ezúttal a Valladolid otthonában kapott ki 2:1-re, és a tabella hátsó régiójába tartozik. Jóval előrébb szerepel az Osasuna és a Sporting Gijon, ám utóbbi éppen az elmúlt hétvégén veszítette el veretlenségét az éllovas Numanciával szemben. A legutóbb gálázó Barca B ezúttal csak soványka 1:1-et ért el az Alcorcón otthonában.

A bajnokság magyar érdekeltségű csapata, a lábközépcsonttöréssel nemrég megműtött Hidi Patrikot foglalkoztató Real Oviedo hazai pályán minimális különbséggel győzte le az eddig még veretlen Cadiz együttesét és fellépett az élbolyba.

A felsorolt néhány eredmény függvényében, na és persze a lenti tabellára pillantva talán megkockáztatható, hogy érdekes kis szezonra van kilátás, ahol egy hosszabb győzelmi illetve veretlenségi sorozat aranyat, de legalábbis rájátszást érhet!

Az ötödik forduló teljes eredménysora:

A tabella állása: