Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Nehéz döntést hoztam meg…” – Rabóczki Balázs

Mindössze három hónapot töltött Újpesten Rabóczki Balázs kapusedzőként dolgozott. A korábbi válogatott kapus a lila-fehérek honlapján köszönt el a klubtól.

raboczki2

Aligha gondolták a felek júliusban, hogy szeptember közepén már elválnak útjaik. Nos, Rabóczki Balázs meghozta döntését, az okokról viszont nem akart beszélni. „A próbaidőm utolsó napján meg kellett hoznom ezt a döntést, de az okokat szeretném megtartani magamnak – fogalmazott az immár korábbi kapusedző. – Köszönöm a sorsnak, hogy 39 évesen megadatott, hogy az Újpest család tagjaihoz tartozhattam. A jövőben tovább folytatom a kapusiskolám működtetését, valamint egy sport TV-ben is feltűnök majd, mint szakkommentátor.”

Rabóczki szerint mind Filip Pajovic, mind Banai Dávid jól dolgozott a kezei alatt, sőt, szerinte Pajovic az élvonal egyik legjobbja lehet. „Szerettem az újpesti kapusokkal dolgozni, és úgy gondolom, hogy Filip Pajovic lassan az NB I. legjobb kapusa lesz, ez egyfajta visszajelzése is a munkámnak. Érzéseim alapján biztos vagyok benne, hogy barátokra is leltem a klubnál, akikkel a későbbiekben örömmel fogunk egymás szemébe nézni találkozásunkkor. Végezetül a klubnak minden jót, a szurkolóknak pedig kitartást kívánok.” – zárta mondandóját Rabóczki.

~GS~