Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pjanic: „Csak két játékos ér 100 milliót”

Az idei nyáron nagyon elszabadultak a futballisták kivásárlási árai. Nem kell feltétlenül Neymar 222 milliójára gondolni, hanem azokra az ifjú titánokra, akik még csak éppen tekinthetők feltörekvő tehetségeknek, ám új munkaadójuk nem sajnált értük kiadni 50-60-70-80 millió eurókat.

Vagy éppen meg se kell vásárolni valakit, hogy az egekbe szökjön az ára. A Torino egészen 2021-ig hosszabbított legfényesebb csillagával, Andrea Belottival. A mértékadó Transfermarkt „mindössze” 30 millió euróra becsüli az olasz válogatott támadó értékét, azonban a Torino mégis belevette az új szerződésébe, hogy csak 100 millióért hagyhatja el a Bikákat.

pjanicronaldo001

Ennek, és a hétvégi torinói derbi apropóján merengett el az átigazolási díjak elszabadulásán a Juventus boszniai sztárja, Miralem Pjanic:
„100 millió euró hatalmas összeg. Túl sok. Cristiano Ronaldo éppen méltó erre, amikor meccsenként szerez két vagy három gólt. Csak ketten vannak ezen a szinten: Cristiano Ronaldo és Leo Messi.” – nyilatkozta a középpályás a Stampának.

Balogh József