Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Futballistát fogott magának az 50 éves Pamela Anderson

Pont került a találgatások végére, az egykori Baywatch sztár Pamela Anderson tényleg “futballista feleség” lett, persze mindez még erős szó, de egy biztos, válogatott focistát fogott magának a korábbi szexszimbólum. A kor úgy látszik, hogy nem számít… 

1200pamela_960px

Az 50 esztendős színésznő, aki korábban három férjet is elfogyasztott, még mindig remekül néz ki. Korábban a francia lapok arról cikkeztek, hogy az amerikai színésznő több ízben is Nizzában találkozott a válogatott egyik védőjével. A pletykákat képek, a képeket pedig tettek követték, avagy Pamela Anderson a hétvégén ott volt a Marseille-Toulouse mérkőzésen a VIP-ben, és megnézte párja Adil Rami játékát. A pár korábban Nizzában találkozgatott, a nyáron szabadidejében pedig az OM védője is kilátogatott az Egyesült Államokba.

A 31 esztendős gall válogatott védő júliusban váltott klubot, a spanyol bajnokságot és a Sevilla csapatát hagyta a háta mögött, a jelek szerint pedig nem csak klubot váltott…! Pamela és Rami között 19 év a korkülönbség, de ez úgy fest, hogy nem számít.