Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: A klublegenda szerint Lukaku megéri a pénzét!

A Manchester United együttesénél a szezont elképesztően hatékony góllövő formában kezdő Romelu Lukaku-ra eddig egy rossz szavuk nem lehet a “vörös ördögök” szimpatizánsainak – És úgy tűnik nincs is!

(Kép: goal.com)

A korábbi Everton támadó két góllal vette ki részét a Bl-ben CSKA Moszkva elleni 4:1-es kiütéséből. Ezzel Lukaku immáron 9 tétmérkőzésen 10 gólnál jár új csapatában. Az MU pedig eddig úgy tűnik hibátlan üzletet kötött a belga óriás 75 millió fontos megvásárlásával. Ezen a véleményen van Roy Keane, a manchesteriek korábbi legendás csapatkapitánya is.

“Lukaku megvételen jó üzlet volt. Azt kell hogy mondjam, 75 millió fontért talán még kedvező is, hiszen nyilvánvaló volt, hogy gólokat fog lőni. Egy olyan játékost vett a klub, aki a legjobb korban van, tökéletesen ismeri a Premier League-t, ahol egy olyan csapatban tudott korábban roppant hatékony lenni, ahol jóval kevesebb lehetősége adódott a gólszerzésre! Most a társai is jóval többször keresik őt, így szerintem 25-30 gól kényelmesen elvárható tőle!” – Kezdte Roy Keane az ITV-nek adott nyilatkozatát a belga gólgépről.

“A legnagyobb tesztek a legnagyobb meccseken jönnek majd Lukaku számára is. Azokon a találkozókon, ahol egy gól is eldönthet mindent. Az elmúlt évtizedben számos nagy csatár futballozott a Untiedben, akiket ezenkívül akkor ítéltünk még meg igazán, amikor a szezon végén trófeákat és érmeket nyertek. Lukaku esetében sincs ez másképp!”– Zárta mondandóját a visszavonulása után szakkőmentatorként is dolgozó egykori ír kiválóság.