Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Nikolics újból betalált, a gólvágók csatáján villant a magyar támadó! – videóval

Nikolics Nemanja, a Chicago Fire gólvágó magyarja ma hajnalban folytatta a termelést, ami a góllövést illeti! A magyar támadó egyedül áll már a góllövőlista élén, a chicagói klub pedig fontos találatot szerzett a David Villa-hoz visszatérő New York City ellen!

22046533_701815583352085_1264523411263185691_nNikolics továbbra is kirobbanó formában – a magyar támadó már 20 gól fölött jár az MLS-ben! (forrás: facebook.com/nikolicsofficial)

Ma hajnalban az MLS-ben, azaz az észak-amerikai profiligában Nikolics Nemanja klubja, a Chicago Fire a már David Villával a kezdőjében felálló New York City együttesét fogadta.

Nikolics a 20. percben szemfüles gólt szerzett, ugyanis lesipuskásként csapott le a labdára a védelmi hibát vető City kapuja előtt, a játékszert pedig magabiztosan vágta a kapuba, ezzel egyedüliként vezetve 21 találattal a góllövőlistát (1-0)!

A szünet előtt viszont még jött a válasz a liga másik nagy gólfelelősétől. A 43. minutumban David Villa vitte el Lampson kapus mellett a labdát, majd lőtt a kapuba, ezzel a fordulás előtt egalizálva (1-1).

A lefújásig már több talált nem született a rangadón, melyen a döntetlen miatt ugyan Nikolicsék két fordulóval az alapszakasz vége előtt még esélyesek arra, hogy a Keleti Főcsoportban a másodikok legyenek, és így ne játsszanak a playoff első körében, ám arra nagyobb lehetőség mutatkozik, hogy a magyar támadó klubja már a kieséses szakasz negyeddöntőjében pályára lépjen, ugyanis a jelenleg második helyezett New York Citytől két pontra vannak. Nikolics természetesen végigjátszotta a bajnokit, klubja pedig jelenleg a negyedik Keleten, egy ponttal az Atlanta United mögött, míg a New York City ugyanitt a második, négy ponttal előzve a Chicagót.

MLS, alapszakasz
Chicago Fire – New York City • 1-1 (1-1)
Helyszín: Toyota Park, Bridgeview – 20.195 néző
Gólszerzők: Nikolics (20.), ill. David Villa (43.)


A góllövőlista élmezőnye
1. • Nikolics Nemanja (Chicagó Fire) – 21 gól
2. ‎• Diego Valeri (Portland Timbers), David Villa (New York City) – 20 gól
3. ‎• Josef Martinez (Atlanta United) – 18 gól
4. ‎• Ignacio Piatti (Montreal Impact) – 17 gól

Nagy Dávid