Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventusról indul sorozat a Netflixen

Nemakármilyen újdonsággal készül a Netflix, a világ egyik legnépszerűbb, sorozatokat és filmeket sugárzó online felülete…

Higuain.Dybala.Juventus.2016.17.750x450

Dybala és társai mindennapjai kerülnek bemutatásra (calciomercato.com)

A világ 190 országában elérhető szolgáltatás előljárói ugyanis egyezséget kötöttek a Juventus együttesével, aminek értelmében 2018 elején egy négyrészes, epizódonként egy órás sorozat lesz látható a Serie A rekordbajnokáról.

A torinói klub képviseletében Federico Palomba kommentálta a megegyezést: “Óriási megtiszteltetés a Juventus számára, hogy a világon első futballegyesületként lép egyezségre a Netflix csapatával egy dokumentumfilm készítése kapcsán. Az ilyen típusú projektek is mutatják, hogy a klub mennyire elkötelezett az újítások iránt, közelebb hozva a világ távolabbi részein élő szurkolóinkat a csapat mindennapjaihoz. A Netlflix munkatársai hónapokon keresztül követik kameráikkal a csapatot, exkluzív betenkintést engedve így a legkisebb részletekbe is, nem csak a futballpályán, hanem azon kívül is”.

Az amerikai cég részéről elmondták: “A Netflix a legérdekfeszítőbb történetek otthona. Rendkívül boldogak és izgatottak vagyunk, hogy a világ egyik legnagyobb klubjának az életébe nyerhetünk betekintést.”

(zp)