Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazília elütötte Chilét Oroszországtól! – Videóval

A 2018-as világbajnokság dél-amerikai selejtezőzónájának utolsó körében eldőlt, hogy nagy meglepetésre Chile biztosan nem lesz ott jövő nyáron az oroszországi tornán!

(Kép: Selección Chilena Twitter)

Mint utólag kiderült, Chilének elég lett volna az egy pont is, hogy legalább az interkontinentális-pótselejtezőt érő ötödik helyre odaérhessen. Ehelyett Alexis Sánchezék nagyon simán kikaptak Brazíliában. Neymarék, ahogy az majd az alábbi videón is látszik, úgymond “könnyű gólokat” szereztek, és a padlóra küldték a chileieket.

A Copa-América győztesénél biztosan lesznek áldozatai a sikertelen világbajnoki selejtezőknek, sőt az sem elképzelhetetlen, hogy egy generációváltás következik majd a chilei válogatottnál – De ennyire persze még ne szaladjunk előre (…) Egy biztos, Chile nem lesz ott Oroszországban!

Brazília – Chile 3-0 (0-0)
Allianz Aréna (Sao Paulo), Vezette: R. Zambrano (ecuadori)
Gól: Paulinho (55.), G. Jesus (57. és 93.)
Sárga lap: A. Sánchez (54.), Isla (68.)

Brazília: Ederson – A. Sandro, Miranda, Marquinhos, D. Alvés – Casemiro – Nemyar (Willian, 85.) , R. Augusto (Fernandinho, 82.), Paulinho, Coutinho (R. Firmino, 87.)  – G. Jesus. Szövetségi kapitány: Tite

Chile: Bravo – Isla, Medel, Jara, Beausejour – Fuenzalida (Puch, 63.), Aranguiz (Pulgar, 46.), P. Hernández (E. Paredes, 77.) – Valdivia, E. Vargas, A. Sánchez. Szövetségi kapitány: Juan Antonio Pizzi

https://www.youtube.com/watch?v=_9kdmTHYwns

A selejtezősorozat végeredménye:

A legjobb góllövők: