Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új Premier League klubot talált magának Bacary Sagna!?

Bacary Sagna jó pár esztendővel ezelőtt a Premier League, sőt a világ legjobb jobb oldali védői között volt emlegetve, ám az idő múlása őt sem kímélte. A 65-szörös francia válogatott labdarúgó nem volt egy vándormadár, pályafutását három klubcsapatban töltötte ezidáig. Most 34 esztendősen jöhet a negyedik állomáshely, de még mindig a legmagasabb szinten. 

Bacary-Sagna

Craig Shakespeare a Premier League-ben szereplő Leicester City menedzsere a minap úgy nyilatkozott, hogy csapata kész ajánlatot tenni, és megszerezni a védelembe Bacary Sagnát. A 34 esztendős francia ugyanis nyár óta szabadúszó, így a “rókáknak” csak a játékost kell meggyőzniük. A szakvezető azonban elismerte, jelenleg még nem folyik tárgyalás a felek között, viszont a terv az lenne, hogy nemvárt sérülések esetén is stabil maradhasson a végelem.

Sagna korábban 267 Premier League meccsen szerepelt, hét esztendőn át volt az Arsenal, majd pedig három éven át a Manchester City játékosa, azt követően, hogy Arsene Wenger kereken tíz esztendeje elcsábította őt a francia Auxerre együttesétől. A legutóbbi szezonban a gall már csak peremember volt a Manchester City-nél, de stabil peremember, hiszen Pep Guardiola 25 meccsen valamivel több mint 1800 játékpercet adott játékosának, aki a Leicester City-nél is hasznos szolgálatot tehetne pályafutása egyik, ha nem utolsó állomáshelyeként.