Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: meglepő név a meccskeretben!

Hírekkel szolgálhatunk az FC Barcelona szurkolóinak, a ma esti, Atlético Madrid elleni szuperrangadó előtt. Bár a válogatott meccseket kihagyta, ismét klubja rendelkezésére állhat Andrés Iniesta. Ellenben lesz olyan játékosa, akivel nem számolhat Ernesto Valverde vezetőedző.

andres-iniesta

A hivatalos közlés szerint a csapatkapitány Andrés Iniesta is rohamozhatja az Atlético kapuját ma este. A világ-, és kétszeresen Európa-bajnok játékos a korábbi negatív előjelek ellenére ott lesz valószínűleg a pályán.

Arda Turan, akit a nyáron már megpróbáltak eladni, továbbra sem lehet a keret tagja a „Matracosok” elleni derbin. A török középpályás állítólag már felépült korábbi, súlyosabb izomsérüléséből (ami miatt még egyetlen tétmeccsen sem lépett pályára idén), de még mindig érez fájdalmat a bal combizmában. Ennek köszönhetően pedig Dembeléhez és Rafinhahoz hasonlóan Turan is kihagyja a mai meccset. Persze a 30 esztendős játékos ezt most éppen aligha bánja, lévén éppen előző klubja ellen kellett volna pályára kocognia.

Balogh József