Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rómában maradt hibátlan a Napoli! – videóval

Újabb rangadót tartogatott még ma este a Serie A 8. fordulója. Az olasz élvonalbeli bajnokság következő találkozóján ismét egy fővárosi csapat mérkőzött meg, de az AS Roma otthoni környezetben kapott ki a Napoli vendéglátójaként! A nápolyi klub ezzel hibátlanul áll a bajnoki tabella élén!

IMG_20171014_224559Insigne (kékben) és társai számára az AS Roma sem jelentett akadályt! (forrás: twitter.com/sscnapoli)

A mai este folyamán újból egy római csapat is a pályán volt az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában, melynek részeként már ma is rendeztek még egy rangadót – az AS Roma otthonába ugyanis az eddig hibátlan Napoli látogatott!

Lövés a meccsen alig volt, hazai részről ráadásul összesen csak egy! Viszont a Napoli azért próbálkozott, és ha csak egy is, de beakadt a vendégek lövései közül! A 20. minutumban Insigne vágta be a labdát Allison kapujába, így jó úton haladt 8. győzelme felé a bajnoki idényben a Napoli (0-1)! A szünetig a rómaiak kaput sem találták, míg a nápolyiak összesen 5-ször is, de gólt már nem láthatott a publikum a szünetig.

Igaz, a szünet után sem láthattak gólt a közönség tagjai az olasz fővárosban, és kaput eltaláló próbálkozást is csak egy-egy alkalommal. Viszont a 71. percben közel állt ahhoz a Roma, hogy egyenlítés. Ekkor ugyanis Fazio fejesét tolta Reina a kapufára! Ugyan kaput eltaláló lövésnek nem szokták feljegyezni, de volt még kapufa is a hajrában! Ekkor ismét a rómaiak villantak, Peres fejese csattant a keresztlécen! A hazaiak ugyan két nagy helyzetet is kialakítottak a szünet után, amellyel akár nyerhettek is volna, de a pontszerzés reális volt. Azonban a lefújásig már nem született nagyobb lehetőség, így a nápolyi alakulat győzött, amely eddig mind a 24 megszerezhető pontot zsebre vágta, és vezeti a Serie A-t 8 találkozó után!

Serie A, 8. forduló
AS Roma – Napoli • 0-1 (0-1)
Helyszín: Stadio Olimpico, Róma. Vezette: Gianluca Rocchi
Gólszerzők: -, ill. Insigne (20.)
Sárga lapok: De Rossi (53.), Fazio (79.), ill. Jorginho (43.), Ghoulam (90.)
Kiállítás:

AS Roma: Alisson – Peres, Manolas (Fazio, 59.), Jesus, Kolarov – Naingollan, De Rossi, Pellegrini (Gerson, 78.) – Florenzi (Ünder, 71.), Dzeko, Perotti. Vezetőedző: Eusebio Di Fransesco

Napoli: Reina – Hysaj, Raúl Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Jorginho (Diawara, 73.), Hamsík (Zielinski, 72.) – Callejón (Rog, 82.), Mertens, Insigne. Vezetőedző: Maurizio Sarri

https://youtu.be/TobxD2UnI3Y

Nagy Dávid