Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Ismét Bakambu vezérletével győzött a Villarreal – videóval

A spanyol bajnokság 8. fordulójának vasárnapi játéknapján az Eibar egy kiegyenlített, de végül gól nélküli döntetlent játszott a Deporral, míg a kora délutáni meccsen a Villarreal hozott el három pontot a katalán Girona otthonából. 

w_900x700_15163556gir-vill1752

Forrás: laliga.es

Girona – Villarreal: 1-2 (1-2)
Gólszerzők: Stuani (40.) ill. Bakambu (9. 20.)
Sárga lap: Portu (31.), Stuani (90.)  ill. Alvaro (59.), Bakambu (79.), Hernandez (90.), Bacca (90+2.)
Kiállítás: – ill. –

Hamar elkezdődött a gólgyártás a mérkőzésen. A 9. percben Bakambu talált be Manuel Trigueros passza után, majd megduplázta csapata és saját góljai számát is a 20. percben. Nem lehetett azonban felhőtlen a “Sárga tengeralattjáró” öröme, hiszen még az első félidő lefújása előtt szépíteni tudott a hazai Girona. Christian Stuani kapott szép labdát a kapu előterében, majd a kapu közepébe talált.

A második félidő elején még a Villarrealnak voltak meg a helyzetei, például a 64. percben Carlos Bacca csapta be a védőket majd lőtt, de a kapus védeni tudta a próbálkozást. A vége felé a Girona is megmutatta, hogy a pályán van, a 86. percben egy szabadrúgásból majdnem kiegyenlítettek, de a Villarreal kapusa védett, majd a kipattanót értékesíthették volna, de Pablo Maffeo lövése végül a kapu fölé ment. Az utolsó percekben a vendégek akár növelhették volna az előnyüket, de Roberto Soriano lövése a bal kapufáról csattant vissza.

Eibar – Deportivo La Coruna: 0-0 (0-0)
Gólszerzők: Arbilla (38.), Garcia (56.) ill. Colak (56.), Borges (79.)
Sárga lap: – ill. –
Kiállítás: – ill. –

Nagyon kiegyenlített volt az ebédidőben játszott mérkőzés, talán túlságosan is, mivel mindkét csapat tökéletesen védekezte ki a másik támadásait. Az első félidő talán inkább az Eibaré volt, a másodikban pedig a Depor próbálkozhatott többet, de a gólig nem jutottak el egészen a 93. percig. A mérkőzés hosszabbításában Sergio Enrich juttatta a labdát a hálóba, ám a találatot a játékvezető les miatt érvénytelenítette, majd lefújta a mérkőzést.