Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: hosszabbíthat az angol válogatott védő! – sajtóhír

Jó teljesítménye miatt új szerződést írhat alá a válogatott védő. Az ESPN információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United hajlandó meghosszabbítani Phil Jones kontraktusát…

jones

A még mindig csak 25 esztendős, 23-szoros angol válogatott középhátvéd jelenlegi szerződése 2019-ig érvényes, de jó teljesítménye miatt úgy fest, hogy a Manchester United meghosszabbítja szerződését. A hírek szerint a klub vezetősége és Phil Jones megkezdték a tárgyalásokat ezen üggyel kapcsolatban. 

Phil Jones 2011 nyarán a Blackburn Rovers csapatától érkezett a Manchester Unitedhez. Az akkor mindössze 19 éves középhátvéd gyorsan a vörös ördögök hátsó alakzatának a meghatározó embere lett, majd aztán a következő években nem volt mellette a szerencse. Rengeteg volt sérült az elmúlt szezonokban, tehát ebből kifolyólag sok mérkőzésen nem tudott csapata segítségére lenni. A Manchester United színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 175 találkozón lépett pályára. Az együttes tagjaként nyert többek között bajnoki címet, Európa-ligát és FA-kupát is. 

Németh Boldizsár