Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Totti szerint ő volt az év legjobb játékosa

Az Aranylabda mellett a FIFA kiosztja az év legjobb játékosának járó “The Best” díjat is október 23-án Londonban egy díjátadó gála keretein belül. A FIFA most az AS Roma legendáját, Francesco Tottit kérdezte meg, hogy szerinte ki érdemelné meg az elismerést. 

Képtalálat a következőre: „totti cristiano ronaldo”

Forrás: squawka.com

Már kiderült, hogy ki az a három játékos, akik esélyesek lesznek arra, hogy megnyerjék a FIFA által kiosztott legjobb játékosnak járó elismerést. Totti közülük nevezte meg azt a labdarúgót, aki szerinte teljesítményének köszönhetően megérdemelné a díjat.

“Először is szeretném leszögezni, hogy a foci három földönkívüli játékosáról beszélünk, akik minden tiszteletet megérdemelnek a pályán és azon kívül is. Azonban szerintem Cristiano Ronaldo a többiek felett áll. Fantasztikus szezont tudhat maga mögött, a góljai nélkül pedig nem juthatott volna ilyen történelmi magasságokba a Real Madrid.”

Az év legjobb játékosa mellett a FIFA az év edzőjéről is kérdezte, hiszen október 23-án Massimiliano Allegri, Antonio Conte és Zinedine Zidane közül az egyikük hazaviheti ezt a díjat. Tottit nem lehet elfogultsággal vádolni a válasszal.

“Conte és Allegri fantasztikus munkájának ellenére úgy gondolom, hogy Zidane a favorit, hiszen ő is minden megnyert a Real Madriddal, ahogy Cristiano Ronaldo is.”