Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új csapatot építene a Barca, több játékostól megválnának – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona az elkövetkezendő átigazolási időszakokban meg akarja reformálni a csapatát, ehhez pedig több játékost is el kell küldeniük. 

Murcia-vs-FC-Barcelona-Spain-24-Oct-2017

Forrás: dailymirror.co.uk

A Barcelona közeli Mundo Deportivo információi szerint a katalán klub 2018-ban új csapatot építene, ami a jelenlegi keret létszámának csökkentésével járna, és az eladott játékosokból befolyó összegből egy nagyobb sztárt igazolnának. A lap öt játékost nevezett meg név szerint, akiknek vagy a téli vagy a nyári átigazolási időszakban távoznia kellene a klubtól: Arda Turan, Thomas Vermaelen és Paco Alcacer már jelenleg sincs túl jó pozícióban a csapaton belül, egyik sem játszik vagy játszott túl sokat új edzőjük Ernesto Valverde irányítása alatt, de André Gomes és Aleix Vidal is távozhat télen, vagy legkésőbb nyáron.

A Mundo Deportivónak ötlete is van, hogy ki az a nagy sztár, akit le szeretnének igazolni a katalánok, ez pedig nem más mint az Atletico Madrid legjobbja, Antoine Griezmann. A francia támadó kivásárlási ára 100 millió euró, amit fedezne az eladott játékosokból befolyó összeg, és állítólag már fel is vették a játékos menedzserével a kapcsolatot.