Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Aki eladta Maticot azt ki kellene rúgni!”

A jelenleg televíziós szakértőként dolgozó korábbi angol hátvéd, Phil Neville nyíltan odabökött egyet a Chelsea együttesének, bírálva a klub átigazolási politikáját.

(Kép: goal.com)

Valami nem úgy működik a Chelsea együttesénél, mint az elmúlt szezonban. A regnáló angol bajnok legutóbb például nagyon simán kikapott az AS Romától a Bajnokok Ligájában. A londoni kékek római veresége után, Phil Neville igyekezett rávilágítani a Chelsea szerinte legnagyobb problémájára!

“Hogy mi a gond a Chelsea-nél? Egy sóval össze tudnám foglalni mindezt: Matic!” – Így a fiatalabbik Neville-testvér a BBC ‘5Live’ című adásában. “Szerintem teljesen egyértelmű a helyzet! Abban a percben, mikor eldöntötték, hogy eladják Maticot, nagy hibát követett el a klub. Amikor a csapatodban van Matic, és ott van mondjuk N’Golo Kanté is mellette, az egy kiváló védvonal. Aki döntött Matic eladását illetően azt azonnal ki kellene rúgni a Chelsea-től! Ez volt ugyanis az egyik legborzasztóbb döntés, amit valaha is láttam a Premier League történetét tekintve!” – Fogalmazott Neville, majd ezt követően sem állt le a bíráló hangvétellel!

“Ha megkérdeznénk a Chelsea játékosait, hogy kit szeretnének visszakapni, Maticot választanák! A klub egy olyan futballistával pótolta őt, akiről azt gondolták, hogy el tudja látni ugyan azt a feladatot. Tiémoue Bakayoko nem ez a játékos, nem is védekező középpályás. A Chelseanél még csak nem is gondoskodtak Matic pótlásáról! Én még csak az edzőközpontból sem engedtem volna ki, nem hogy az egyik legnagyobb riválishoz!”