Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR: “Nem írok alá új szerződést már a Realnál!”

A Tottenham elleni 3:1-es vereség után Cristiano Ronaldo sem kerülhette el, hogy az újságírók kereszttűzébe kerüljön!

(Kép: goal.com)

“Jól állnak a dolgaim a Real Madridnál. Négy év van még hátra a jelenlegi szerződésemből, ám amellett, hogy jól vagyok, tudom, hogy nem fogok hosszabbítani!” – Idézi CR-t a beIN Sports a Tottenham elleni találkozót követően, akit elsőként saját madridi helyzetéről kérdeztek. A blancók 7-ese ezt követően röviden a madridiak rossz formájára is kitért.

Rossz érzés, amikor két meccset is veszítesz egymás után, és hozzászoksz ahhoz, hogy nyersz. Rossz sorozatban vagyunk, hiszen nem arról van szó, hogy ne akarnánk nyerni! De a futball már csak ilyen. Változtatnunk kell, és mi változtatni is fogunk! Sok van még hátra a szezonból, így biztos vagyok benne, hogy ez sikerülni fog!” – Fogalmazott a négyszeres Aranylabdás klasszis, aki egyet azért odabökött a kétkedőknek is.

“Az embereknek nem szabadna elfelejtenie, hogy ez a csapat miket is ért el az elmúlt hónapokban. Másodikok vagyunk a csoportunkban, közel állunk így is a továbbjutáshoz. Attól, hogy egyesek elfelejtik mondjuk azt, hogy az elmúlt két évben ki is nyerte a Bajnokok Ligáját, nekünk még nyugodtnak kell maradnunk, és csak is saját magunkra koncentrálnunk! Sajnos vannak akiknek kicsit rövidebb a memóriájuk!” – Így CR.