Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Thomas bombájával győzött az Atletico – videóval

Eseménytelen és unalmas meccset játszott egymással a Deportivo és az Atletico Madrid, de egy 91. perces szabadrúgás utáni bombával mégis sikerült begyűjteniük a három pontot. 

w_900x700_04163909img_8895

Forrás: laliga.es

Deportivo La Coruna – Atletico Madrid: 0-1 (0-0)
Helyszín: Riazor Sadion (A Coruna) Vezette: Alvarez Izquierdo
Gólszerző: – ill. Thomas (90+1.)
Sárga lap: Juanfran (77.), Luisinho (78.), Andone (84.) ill. Griezmann (9.), Savic (21.)
Kiállítás:  –ill. –

Deportivo La Coruna: Pantilimon, Luisinho (Navarro, 82.), Sidnei, Schar, Juanfran, Guilherme, Borges (Mosquera, 75.), Bakkali (Andone, 75.), Valverde, Cartabia, Lucas Perez.  Vezetőedző: Cristobal Parrolo

Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Godin, Savic, Lucas Hernandez, Fernandez (Gameiro, 61.), Thomas, Gabi, Saul Niguez, Correa (Gaitan, 46.), Griezmann (Gimenez, 81.). Vezetőedző: Diego Simeone

Eseménytelen első félidőt játszottak a csapatok. Támadásokat mindkét csapat vezetett, de a kaput nem tudták eltalálni. A 20. percben Correa lódult meg a labdával a tizenhatoson belülre, de a Depor védői még időben meg tudták állítani. A 22. percben Zakaria Bakkali ért oda egy hosszú passzra és meg is próbálkozott egy lövéssel, de a labda magasan a kapu fölött szállt el. Az első játékrész komolyabb gólhelyzet nélkül zárult.

A második félidőben rákapcsolt az Atletico Madrid, hiszen szükségük van a három pontra. Az 51. percben a csereként beálló Gaitán eresztett el egy szép lövést a kapu bal felső sarkába, de a Depor kapusa résen volt és védett. A 62. percben a hazaiak kerültek helyzetbe, amikor Sidnei  a jó labdaátvételt követően távolról bombázott kapura, a kapu jobb felső sarkát célozta meg, igyekszik meglepni a kapust. A 64. percben Gameiro végre betalált a hálóba, de a játékvezető érvénytelenítette a találatot les miatt. Nagyon lapos volt a meccs, továbbra sem történt nagyobb gólhelyzet. Aztán a 89. percben Lucas Hernandez iramodott meg a kapu felé, és csak szabálytalanul tudták csak megállítani. A szabadrúgást Gabi végezte el, de csak annyira, hogy Thomas elé gurította a labdát, aki egy hatalmas bombával bevette a Depor kapuját, így megszerezte a fővárosi csapat a vezetést a 91. percben. Ezzel már nem tudott mit kezdeni a Depor, így a madridiak zsebelték be a három pontot.