Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: tovább menetel a Real-verő Girona! – Eredmények

A spanyol bajnokság 11 fordulójában ismét hallatott magáról a Girona, mely a Real Madrid világraszóló legyőzése után a Levantéval is elbírt. Nézzük a vasárnap további eredményeit. 

(Kép: )

Levante – Girona 1–2 (0-0)
Gólszerző:
Ünal (92.), ill. B. García (58.), Stuani (83).

A Gironát a Levante ellen tovább repítette a Real Madrid felett legutóbb aratott győzelem! A vendége kis csapat zsinórban harmadik mérkőzését nyerte meg a bajnokságban, mely önmagában is dicséretes mutató! Érdekesség, hogy a Girona ezeken a találkozókon egyaránt 2:1-re tudott nyerni.

Celta Vigo – Athletic Bilbao 3-1 (3-1)
Gólszerők:
S. Gómez (16.), Aspas (22., 26.), ill. Raúl García (38.)

Folytatódott az Athletic gyengélkedése. A baszkok legutóbbi öt bajnokijuk közül immáron a negyediket veszítették el. De dicsérjük inkább a Celtát, amely alaposan meglepte ellenfelét, és szűk fél óra alatt három góllal sokkolta a baszkokat.

Real Sociedad – Eibar 3-1 (2-0)
Gólszerzők: Willian José (12.), Januzaj (28.), Oyarzabal (47.) illetve  J. Jordan (72.)

Zsinórban a hetedik bajnokiján maradt nyeretlen az Eibar együttese (5 vereség és 2 döntetlen). A tavalyi szezon üde színfoltját képező kis csapatnak nem sok esély termett az Anoetában, és mindössze a szépítésre futotta az Eibar erejéből.

Villarreal – Málaga 2-0 (0-0)

Sokáig úgy tűnt, hogy a Málaga akár még ki is húzhatja a Villarreal otthonában, azonban a csereként beszálló Nicola Sansone 10 perc alatt eldöntötte a három pont sorsát. A rossz szezonkezdet után azért szépen “kiegyenesedett” a “sárga-tengeralattjáró” teljesítménye!