Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nainggolan még nem békült ki a szövetségi kapitánnyal

Augusztusi a történet, amikor is Roberto Martínez, a belgák nyáron kinevezett szövetségi kapitánya kissé érthetetlen módon nem hívta be a válogatott keretbe a Roma középpályását, Radja Nainggolant, aki ezt annyira rossz néven vette, hogy ideiglenesen vissza is vonult a válogatottól.

nainggolan-cropped_1vyfe3c8cg7ck1un4r58377gs7

(forrás: fourfourtwo.com)

Most azonban úgy tűnik, mindkét fél változtatott korábbi álláspontján, hiszen Martínez – a belga közvélemény hatalmas nyomásának is engedve – újra meghívót küldött a Roma játékosának, aki ezt természetesen el is fogadta.

Érdekes azonban, hogy Nainggolan elmondása szerint külön nem egyeztetett Martínezzel a visszatéréséről: “Örülök, hogy visszatérhettem, mindig jó érzés a válogatott színeiben szerepelni. A szövetségi kapitánnyal még nem beszéltünk, de remélem, hogy lesz rá alkalmunk a következő napokban, kíváncsi vagyok, hogy mi vezetett a korábbi mellőzésemhez. Mindenképp meg kell próbálnunk egyezséget kötni egymással. Túl sok szó esett az ügyemről az elmúlt időszakban, a lényeg, hogy újra itt vagyok.”

A pályán betöltött pozíciójáról: “Martínez korábban azt mondta, hogy igazi “tízes” vagyok. Szerintem ez inkább attól függ, hogy milyen felállásban játszik a csapat. Voltak már jó meccseim a középpálya több posztján is. Meglátjuk, hol számít majd rám, ez engem igazából nem izgat. Az egyetlen cél, ami a szemem előtt lebeg, az a világbajnokságon való részvétel.”

(zp)