Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Augusztus óta először együtt a BBC!

A válogatott szünet alatt a Real Madridnál az augusztusi spanyol Szuperkupa óta először készülhet együtt a “királyi gárda” ‘BBC’-nek elnevezett támadósora.

(Kép: marca.com)

A Barcelona ellen idegenben megnyert spanyol Szuperkupa első felvonása óta a Real Madridnál nem igen volt még olyan, hogy a Karim Benzema, Gareth Bale és Cristiano Ronaldo egyszerre legyenek hadra foghatóak! Hol a francia, hol a walesi klasszis volt sérült, CR pedig a szezon elejét hagyta ki eltiltás miatt.

Most, hogy a klubfutball a válogatott szünet miatt pihenőt tart, mindhárom sztár  egészségesen készülhet együtt Zinedine Zidane mesterrel és a keret Valdebebasban maradó tagjaival.

Bale ugye felépült, Benzema nem tagja a francia válogatottnak, Ronaldo pedig maga kérte, hogy had ne játsszon a portugálok barátságos találkozóin. Ahogy a Marca című sportnapilap fogalmaz, Zidane-nak végre van ideje újra összecsiszolni támadóhármasát. Ez rá is fér CR-ékre, hiszen elég ha arra gondolunk, hogy a négyszeres Aranylabdás klasszis és Karim Benzema is mindössze 1-1 bajnoki találatnál jár, Bale-pedig a összesen 719 percet tudott a pályán tölteni a szezon egészét tekintve.

A Real Madridra egyébként a válogatott szünet után nem kisebb feladat, mint az Atlético Madrid elleni városi derbi vár, idegenben.