Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: nem bírt egymással a Juventus és az AC Milan

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 34. fordulójának rangadóját szombaton kora este a Juventus és az AC Milan játszotta.

(Photo by Chris Ricco – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Az első játékrészben a csapatok nagyon gyenge támadójátékkal rukkoltak elő, ami inkább a Juventus játékára nézve lehet kritika, ugyanis a komplett kezdő hátvédsor hiányzott a vendégeknél, ráadásul a jobb hátvéd szerepét ezúttal egy támadó, Musah töltötte be. Az egyetlen említésre méltó gólszerzési lehetőséget a hosszabbításban lehetett feljegyezni, Dusan Vlahovic szabadrúgását azonban Sportiello hárítani tudta.

A második félidőben a Juventus jobb volt és több lehetőséget is sikerült kialakítaniuk. Az 50. percben Filip Kostic szerezhetett volna vezetést a hazaiaknak, de Sportiello hárítani tudta a lövését, majd Danilo duplázását is. A 66. percben az AC Milan előtt is adódott gólszerzési esély, azonban Loftus-Cheek lövése picivel elkerülte a kaput. A 73. percben Arkadiusz Milik érkezett remekül egy beadásra, de fejesét Sportiello védeni tudta. A 86. percben Rabiot lőtt kapura egy kipattanót, viszont a védelem közbelépett. A 87. percben ismét Milik veszélyeztetett egy fejessel, azonban elkerülte a kaput, így 0-0-val ért véget a rangadó.

Juventus – AC Milan 0-0 (0-0)
Helyszín: Allianz Stadion (Torino), Vezette: M. Mariani
Gól: – ill.
Sárga lap:ill. Musah (45+1.)
Kiállítás:ill.

Juventus: Szczesny – Gatti, Bremer, Danilo – Weah (McKennie 71.), Cambiaso, Locatelli, Rabiot, Kostic (Chiesa 62.) – Vlahovic (Milik 62.), Yildiz (Miretti 82.). Vezetőedző: Massimiliano Allegri

AC Milan: Maignan – Musah (Bartesaghi 82.), Gabbia, Thiaw, Florenzi – Adli (Bennacer 63.), Reijnders – Pulisic (Chukwueze 83.), Loftus-Cheek (Zeroli 82.), Leao – Giroud (Okafor 71.). Vezetőedző: Stefano Pioli

A 34. forduló eddigi eredményei és további mérkőzései:
Péntek:
Frosinone – Salernitana 3-0

Szombat:
Lecce – Monza 1-1
Juventus – AC Milan 0-0
20:45 Lazio – Verona (Tv: Sport 2)

Vasárnap:
12:30 Inter – Torino (Tv: Sport 2)
15:00 Bologna – Udinese
18:00 Atalanta – Empoli
18:00 Napoli – AS Roma
20:45 Fiorentina – Sassuolo (Tv: Sport 2)

Hétfő:
20:45 Genoa – Cagliari (Tv: Sport 2)

A bajnokság állása:

Az állást biztosítja a Sofascore